Kosteloos annuleren tot 11.00 uur op aankomstdag!

Klik hier voor meer informatie.

Profiteer van korting met ons winterarrangement !

Winterarrangement 2022

Uitwaaien en relaxen in Zeeland

In de wintermaanden keert de rust weer wat terug in Zeeland en is het een ideale plek om de drukte van alledag achter u te laten. Bed & Breakfast De Lijsterhof ligt in de hoofdstraat van Domburg omgeven door gezellige winkeltjes, restaurants en terrassen die in de winter vaak verwarmd zijn!

Winter in Zeeland

Ook in de koudere maanden van het jaar is er in Zeeland nog genoeg te doen en te beleven. Een wandeling over het strand is natuurlijk altijd fijn om uit te waaien en neem zeker een pauze bij één van de strandtenten voor een warme choco of Glühwein. Maar stap ook eens een dagje op de fiets en breng een bezoek aan Middelburg of Vlissingen. Of fiets een ronde met stops bij verschillende Zeeuwse bedrijven zoals de kaasboerderij. Vergeet vooral niet iets lekkers mee te nemen voor thuis!

Naar Zeeland Lijsterhof web 25 Hotel Bommeljé 02 169 Ontbijt Zeayou Sea You Zeeland 19

Het winterarrangement is inclusief:

  • 4x overnachting
  • 4 x ontbijt
  • 1x dag fietshuur

Prijs:

Reserveer dit arrangment voor slechts € 125,00 per persoon. Deze prijs is geldig o.b.v. twee personen per kamer met aankomst op zondag of maandag van 2 januari tot 31 maart 2022. Uiteraard o.b.v. beschikbaarheid en feestdagen en vakanties uitgezonderd.

Extra informatie:

Dit arrangement is uitsluitend via e-mail te reserveren. Geef in uw e-mail o.v.v. Lijsterhof - vroegboekactie de gewenste verblijfsdata en uw gegevens (naam, adres en telefoonnummer) door. Kunnen wij uw aanvraag reserveren, dan ontvangt u automatisch een bevestiging. Heeft u nog vragen over het arrangement, dan kunt u uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen: + 31 (0) 118 58 22 06.

Profiteer snel van deze deal!

Zeayou Zeeland