Praktische informatie

Algemene informatie

B&B De Lijsterhof is geen traditionele Bed & Breakfast “aan huis” zoals u deze wellicht kent. De B&B is gelegen in het centrum van Domburg en bevindt zich in een karakteristiek en sfeervol pand. Uw gastvrouw verblijft niet hetzelfde huis, maar woont op loopafstand. Tijdens uw verblijf in deze fijne Bed & Breakfast komt u echter niets te kort en staan wij te allen tijde voor u klaar.

In 2019 is B&B De Lijsterhof geheel vernieuwd, waarbij de authentieke elementen bewaard zijn gebleven. De inrichting is echter in de stijl van het gebouw aangevuld met de luxe en comfort van deze tijd. Er bevinden zich verschillende kamers, studio’s en suites, allen voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel en de faciliteiten voor het zetten van een kopje koffie of thee. Uiteraard is het gebruik van Wi-Fi tijdens uw verblijf inbegrepen.

Naar Zeeland Lijsterhof HR 22 Naar Zeeland Lijsterhof web 3 Naar Zeeland Lijsterhof web 4 Naar Zeeland Lijsterhof web 25

Voorafgaand aan uw verblijf

Reserveren, wijzigen en annuleren

Fijn weetje; boeken via onze website is altijd goedkoper dan via een online boekingsagent. Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor aanbiedingen, promoties en kortingscodes.

Wilt u uw reservering wijzigen? Check of uw reserveringsvoorwaarden dat toestaan. Heeft u rechtstreeks bij ons geboekt, dan gaan wij met uw reservering aan de slag. Heeft u bij een online boekingsagent gereserveerd, neem dan contact op met hen.

Meer informatie vindt u op onze pagina met Algemene voorwaarden.

Toegankelijkheid

Onze Bed & Breakfast bevindt zich in een prachtig oud pand, maar is hierdoor minder geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. Bij binnenkomst treft u direct een trap naar boven om op de eerste etage te komen en voor de kamers volgt nog een trap. Er bevindt zich geen lift in De Lijsterhof.

Huisdieren

Deze zijn niet toegestaan in B&B De Lijsterhof.
Wilt u de hond toch graag meenemen naar Zeeland? Neemt u dan eens een kijkje bij onze verschillende appartementen, waarbij de meeste de hond ook welkom is.

Kinderen

Ook voor kinderen is deze Bed & Breakfast niet geschikt. Natuurlijk snappen wij dat u samen met de kinderen wilt genieten van een fijne vakantie in Domburg. Misschien dat één van onze andere accommodaties geschikt is? In zowel Hotel Bommeljé en Mezger Lodges bieden wij familiekamers aan. Liever wat meer plek voor uzelf en uw gezin? Dan is wellicht één van de Zeayou Zeeland Appartementen een idee!

Bekijk hier onze Zeayou Appartementen

Tijdens uw verblijf

Parkeren

Vanaf het moment dat u aankomt, om 15:00, tot het moment dat u ons verlaat, om 12:00, kunt u gebruik maken van onze parkeergelegenheid op Schelpweg nr. 8. U vindt de parkeerkaart in uw kamer bij aankomst. We zouden het erg waarderen als u deze kaart zichtbaar in uw auto kunt achterlaten.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat het parkeren buiten de aangegeven tijden of zonder de parkeerkaart het risico met zich meebrengt dat uw auto weggesleept wordt. We zouden het jammer vinden als dit gebeurt, dus zorg ervoor dat u op tijd bent en uw parkeerkaart gebruikt.

Inchecken

U kunt vanaf 15:00 uur inchecken.
Op de dag van vertrek vragen wij u om uiterlijk 10:00 uur uit te checken.

Guestkey

Op de dag van aankomst ontvangt u een e-mail van ons met daarin een link naar onze "Guestkey". Hiermee kunt u met uw smartphone digitaal de deuren openen. Tevens vindt u hier de verdere informatie voor tijdens uw verblijf. En uiteraard ook de toegang tot onze gratis Wi-Fi.

Aankomst

U kijkt uit naar een fijn en onbezorgd verblijf en we zorgen ervoor dat uw kamer bij aankomst perfect in orde is. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan kunt u bij de receptie van onze Mezger Lodges(+31 118 582 206) terecht. Een probleem of klacht vernemen wij graag direct tijdens het verblijf zodat we u tijdens het verblijf nog van dienst kunnen zijn.
Een eerlijke review op Google na afloop van uw verblijf stellen wij erg op prijs!

Ontbijt

Heeft u speciale dieet- en/of allergie wensen voor het ontbijt? Dit is geen probleem!
Neemt u vooraf contact met ons op om dit doorgeven: + 31 (0) 118 – 582 206 of info@zeayouzeeland.nl

Schoonmaak

Bij check-in wordt u gevraagd of u dagelijks schoonmaak van de kamer wenst. Indien u dit wilt, dan gaan wij daar uiteraard voor zorgen.

Na afloop van uw verblijf

Uiteraard hopen wij dat u een fijn verblijf heeft gehad in B&B De Lijsterhof en dat u heeft genoten van Domburg en omgeving. Maar ook als u verbeterpunten heeft, vinden wij dat fijn om te horen. Een review lezen wij dan ook met grote interesse!

Wilt u ons liever persoonlijk mededelen hoe uw verblijf was? Dat mag ook. Stuurt u hiervoor een e-mail naar: info@zeayouzeeland.nl

Zeayou Zeeland